dijous, 16 de febrer del 2017

Greixonera dolça. Per xupar-se els dits!!!

Com no pot faltar per aquestes dates, avui hem fet greixonera dolça, unes postres típiques dels darrers dies. No com la que diu la cançó!!!

Antany es dijous jarder
vaig anar a Capdepera
i feien sa greixonera 
d'orelles d'ase i somera.
D'orelles d'ase i somera
i fulles de garrover.


Aquí teniu la nostra recepta.

Ingredients:
  • 6 ous
  • 6 cullerades de sucre
  • 2 barrots i mig
  • 1/4 de llet
  • ratlladura d'una llimona
  • 1/2 culleradeta de canyella
  • sucre cremat
Preparació:
  • Trencar els ous i batre'ls dins un ribellet.
  • Afegir el sucre i mesclar.
  • Ratllar la clovella de la llimona.
  • Afegir la canyella.
  • Tallar en trossets els barrots.
  • Mesclar bé i deixar reposar un parell d'hores.
  • Untar un motllo amb sucre cremat i abocar-hi la mescla.
  • Enfornar 1/2 horeta a 180º.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada